21.2.2010

Talven paras ostos

BY: KAUPUNKILAISROUVA
Kuulun niihin talvi-faneihin joilla on aina kylmä. AINA. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että kokoelmistani löytyisi tarpeeksi koviin pakkasiin soveltuvia vaatekappaleita. Olen jo pitkään haaveillut pitkästä lämpimästä untuvatakista joka sopisi hyvin myös kaupunkikäyttöön. Suurin osa kun talvivaatteistani on urheilullisia rinne- tai latuvaatteita. Vaikka Englannissakin pakkanen paukkui tänä talvena, takkivalikoimat  olivat kuitenkin heikohkot. Lähtiessäni Irlantiin viikonloppureissuun en uskaltanut toivoa mitään muutosta asiaan, mutta poikkesin kuitenkin Patagonian Outlet-myymälässä. Ja tadaa! Valikoimista löytyi vielä yksi ruskea "Down with it" takki. Ja puoleen hintaan suositushinnasta. Ihanuutta!

Jos Patagonia ei ole merkkinä entuudestaan tuttu, kannattaa tutustua. Merkki panostaa urheilu- ja vapaa-ajan vaatteisiin unohtamatta tuotannon ja materiaalien ympäristövaikutusta. Suomesta merkin vaatteita löytyy aika niukasti, mutta nettikaupat kantavat vaatteita kotimaan rajojenkin sisäpuolelle. Ja kannattaa poiketa Patagonian merkkimyymälöissä jos olet matkalla Prahassa, Münchenissä, Milanossa, Chamonix'issa, Zürichissä tai Dublinissa. Patagoniasta asiaa suomeksi "Vihreät vaatteet" blogissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana takki. Saanko udella paljonko sillä oli hintaa? Täytyy katsastaa nettikaupuat itsekin

-Tiina-

Rauhattomat Rouvat kirjoitti...

Kiitos! Takki on kyllä ollut aivan ihanan lämmin, Englannissa sitä tuli käytettyä niin sisällä kuin ulkona... :) Takilla oli alun perin hintaa reilut 200 €, mutta outletissa hinta oli 100 €. Eli ei mistään halvimmasta päästä mutta laadulle täysi kymppi ja kestää varmasti monta vuotta.