2.2.2010

Liikkeelle

BY: MAALAISROUVA

Minua on alkanut pahemman kerran ahdistaa liikunta, tai oikeammin sen puute. Ennen harrastin liikuntaa monta kertaa viikossa; lentopalloa, sulkapalloa, aerobica, balettia, lumilautailua...
Nykyään liikunta koostuu lähinnä rappusissa kulkemisesta (asumme kaksitasoisessa) ja lasten perässä juoksemisesta :-) Kun lapset olivat pieniä, liikunnaksi tosiaan riitti nostelu ja vaunujen/rattaitten työntely monta kilometriä päivässä. Nykyään kun enimmäkseen seistä töröttää lumikasan kupeessa tai hiekkalaatikon reunalla huomaan, että tarttis tehdä jotain...niin eikä tämä komenkympin paremmalle puolelle pääseminen edesauta yhtään sitä kunnossa pysymistä.




Me asutaan maalla, joten mulla ei ole mahdollisuutta käydä jumpassa Stadissa, niin ihanaa kuin se olisikin, matkoihin menee julmetusti aikaa. Punttisali on tuossa ihan vieressä, mutta se ei vaan ikinä ole ollut mun juttu. Hiihtäminen tyssäsi sukisen puutteeseen, etc. Eikö olekin päteviä selityksiä?

Olen yrittänyt käydä lenkillä ja tehdä jumppaa/pilatesta kotona DVD:n avustuksella, mutta, mutta, pitäisi saada jonkinlainen rytmi ja säännönmukaisuus tähän liikkumiseen....yksi ongelma on vielä se, että kun omaa aikaa on niin vähän niin sitä ei raaskisi käyttää liikuntaan, ainakaan aina (vaikka ehdottomasti pitäisi).

-Maalaisrouva-

KUVAT täältä, täältä, täältä, täätä ja täältä

Ei kommentteja: