15.3.2010

Päivän asu

= päivän sana?

BY: MAALAISROUVA

Monissa blogeissa on esillä päivän asuja ja ajattelin ,että joskos minäkin kokeilisin. Aika monet kuitenkin vieroksuvat oman naamansa tälläämistä nettiin, niin minäkin. Toisaalta sumennettuja naamoja ja katkottuja kauloja on kritisoitu...senkin uhalla ajattelin aloittaa jommalla kummalla, ekana esittäytyy suttunaama.

Lähtökohtana näissä asuissa on se, että olen 32-vuotias kotiäiti, jonka rahat kuluvat lähes kaikkeen muuhun kuin omiin vaatteisiin, joten hankinnat ovat pääsääntöisesti edullisia ja/tai vanhoja. (Ajattelin laittaa ostopaikan ja-vuoden sekä hinnan liitteeksi kuvaan.)

Tykkään seurata trendejä ja muotia ja kokeilla eirilaisia juttuja, en kuitenkaan todellakaan ole mikään muotiguru. Toisaalta en juurikaan välitä muiden kommenteista (mieheni eilisen kommentin piposta ignorasin sujuvasti) vaan käytän omaa silmääni ja vartaloani miellyttäviä vaatteita. Joka päivä en jaksa panostaa, joten joukosta tulee varmasti löytymään myös collegehousuja ja sitä rataa (Siinä vaiheessa kun pukeudun verkkareihin ja urheilu-t-paitaan niin kannattaa kuitenkin huolestua).

Tässä ensimmäinen asu, jonka innoittajana toimi Espoon Ison Omenan lohkotuilta hinnoilta tehdyt löydöt, ja hinnat olivat todellakin lohkottu, suorastaan puolitettu.



Pipo; Vero Moda, 4,95€, vuodelta 2010
Tunika/Mekko; Vero Moda, 7,90€, vuodelta 2010
Leggarit; GinaTricot, 9,90€ vuodelta 2010

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kiva alareuna tuossa tunikassa.:)

Rauhattomat Rouvat kirjoitti...

Siihen mäkin ton pääntien muodon ohella ihastuin.