17.3.2010

Aamunavaus

BY: KAUPUNKILAISROUVA

Teemme mieheni kanssa molemmat töitä kotoa käsin. Mieheni pyörittää omaa firmaa, minä teen freelancerina töitä muutamalle eri yritykselle. Ja haaveilen välillä "oikeaan" toimistoon paluusta, "oikeaan" kokopäiväiseen, vakituiseen ja jokapäiväiseen työhön, mistä löytyy "oikea", ei virtuaalinen työyhteisö. Täytyy kuitenkin myöntää, aamut on ihana viettää kotona, ilman kiirettä! Tavoitteena on että herätyskelloa ei käytetä kuin erikoistapauksissa. Niinpä aamut alkavat joskus kello seitsemän, toisina päivinä taas kello kymmenen.

Sapattivuoteni aikana ruuanlaittovastuu on siirtynyt huomaamattomasti minulle. Olen nauttinut ajan kanssa ruuanlaitosta ja päivän menujen suunnittelusta. Aamupalavuoro on kuitenkin säilynyt miehelläni puuronkeittoa lukuun ottamatta. Ja sen yhden kerran jälkeen kun viime vuonna tein kotona välipalaksi "smoothiet" naistenlehdestä löytämäni reseptin mukaan, mieheni on ollut koukussa! Smoothiet kuuluvat nyt jokaiseen aamuumme vaikka tuo alkuperäinen resepti on kauan sitten kadonnut. Paras taktiikka on viivytellä sängyssä kymmenisen minuuttia sen jälkeen kun mieheni on noussut ylös, ja smoothie tarjoillaan suoraan makuuhuoneeseen!


Marja-smoothie

Maustamatonta jogurttia (tai soija-jogurttia)
Omenamehua
Jäätyneitä marjoja
Banaani
(leseitä)

Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa ja nauti heti! Määrillä ei ole niin väliä, meillä ainakin smoothien koostumus ja maku vaihtelee päivittäin. Nam. 

KUVA: Täältä

Ei kommentteja: