25.1.2010

Maalaisrouva laittaa elämän risaiseksi...

BY: MAALAISROUVA
...ja aikoo kampaajalle. Älkää kertoko kenellekään, mutta edellinen käynti tapahtui yli 3 vuotta sitten. Ennen lapsia (monet lapselliset ovat varmaan huomanneet, että elämä jakautuu aikaan ennen lapsia-jolloin aikaa tuntui olevan edes joskus tarpeeksi ja aikaan jälkeen lapsien- jolloin aikaa luultavasti myös on mutta se tuntuu katoavan tai olevan vähintäänkin täysin oman hallinnan ulottumattomissa). Niin siis ennen lapsia kävin kampaajalla säännöllisesti ja en voinut ymmärtää miten joku ei käynyt 6-8 viikon välein huollattamassa kuontaloaan.

Olen laatinut hiustyylilleni viisivuotissuunnitelmia, ja jo pitkään suunnitelmissa on ollut kiharat. Nyt kuitenkin haluaisin leikata hiukset lyhyiksi, mutta ajattelin silti ottaa ne kiharat ensin. Olen -luultavasti ainoana maailmassa - haaveillut SJP tyyppisestä kiharapilvestä (ja luonnollisestihan naama alkaa myös erehdyttävästi muistuttamaan Sarahin pärstää välittömästi kampaajareissun jälkeen).



En tiedä kehtaanko mennä kampaajalle Sarahin kuvan kanssa, joten harkitsen muitakin (samantyyppisiä)kuvia.



Tai sitten jotain ihan muuta...




Ongelmana on, että mihin kampaajalle menisin. Etsin hyvää ja kohtuuhintaista kampaajaa Helsingistä, ehdotukset ja kokemukset ovat erittäin tervetulleita.


-Maalaisrouva-

Ei kommentteja: